logo letsgrow studio
Studio za poslovno savjetovanje i osobni razvoj by TAMARA PERUŠIĆ

Osobni razvoj

Programi osobnog razvoja

Program: Prakticiraj sreću

Prakticiranje sreće uključuje namjerno njegovanje pozitivnih emocija, ponašanja i stavova u našem svakodnevnom životu. To uključuje svjestan napor da se usredotočimo na ono što nam donosi radost, ispunjenje i zadovoljstvo te poduzimanje koraka za uključivanje ovih elemenata u našu rutinu.

Program Prakticiraj sreću je višemjesečni projekt u kojem sam objedinila sva svoja znanja iz područja osobnog razvoja i potrage za sretnim i ispunjenim životom. Kroz 30 lekcija naučite kako prakticirati sreću svaki dan i uključiti te prakse u dnevnu rutinu.

Radionice crtanja fraktala

fraktalni crtež

Metoda crtanja fraktalnih crteža je znanstvena metoda koja objedinjuje umjetnost, znanost, vizualne elemente; crtu i boju kao alat za prikaz i promjenu unutarnjeg stanja čovjeka. Koristeći ključ za primjenu određenih boja, čovjek može utjecati na promjenu fizičkih i emotivnih poremećaja.

Fraktalni crteži djeluju terapeutski i pomažu nam da postignemo sklad unutar nekog životnog područja koje nam trenutno nije u ravnoteži. Zahvaljujući ovoj metodi mi upoznajemo sebe, prepoznajemo i ostvarujemo svoje životne ciljeve i potencijale.

Provjerite radionice u najavi!