logo letsgrow studio
Studio za poslovno savjetovanje i osobni razvoj by TAMARA PERUŠIĆ

Politika privatnosti

Zaštita privatnosti

LetsGrow Studio, obrt za usluge, vl. Tamara Perušić, Zagreb, Ulica Gustava Krkleca 22,  OIB: 98420318243, MBO: 98475347 (u nastavku LetsGrow Studio) ima za cilj zaštitu privatnosti.

Politika privatnosti objašnjava koje osobne podatke prikupljamo o ispitanicima, u koju svrhu, kako ćemo ih upotrijebiti, pod kojim ih uvjetima planiramo dostaviti drugim stranama, na koliko dugo ćemo ih način pohraniti, koje mjere zaštite koristimo pri navedenim postupcima s osobnim podacima te koja su prava ispitanika. U Politici privatnosti, riječi „mi“, „nas“ i „naše“ odnose se na LetsGrow Studio.

Postupamo u skladu sa zakonskim propisima o zaštiti osobnih podataka, posebno novoj europskoj Općoj uredbi o zaštiti podataka koja se primjenjuje od 25. svibnja 2018. U nastavku se možete informirati u koje svrhe prikupljamo i koristimo vaše osobne podatke te kako ih možete nadzirati i ostvarivati svoja prava.

Koje podatke prikupljamo i kako?

Osobni podaci koje prikupljamo su kontakt podaci te drugi osobni podaci potrebni za pružanje usluga. Osobne podatke prikupljamo kroz naše web stranice putem obrazaca za kontakt i automatski korištenjem web kolačića, te za sklapanje i izvršenje ugovora. Podatke upotrebljavamo samo za legitimne i očekivane svrhe, te ih ne prosljeđujemo trećim stranama, ne koristimo u druge svrhe, te ne prikupljamo podatke u većem opsegu od onog nužnog s ciljem pružanja naših usluga.

Obrada se izvodi u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka i hrvatskim zakonima i propisima.

Politika kolačića

Na vaše uređaje pohranjuju se male podatkovne datoteke poznate pod nazivom kolačići (eng. cookie). Ovo je standardni postupak na većini web-stranica na internetu.

Što su kolačići?

Kolačić je datoteka koja se pohranjuje na računalo ili mobilni uređaj pri posjetu web-stranicama. Kolačići služe za bilježenje informacija o vašim prethodnim posjetama (npr. koliko puta ste pristupili našoj stranici).

Kako mi koristimo kolačiće?

Kolačići koje koristimo ne prikupljaju osobne podatke poput imena, prezimena, e-mail adrese i slično. Koristimo funkcionalne kolačiće u svrhu prepoznavanja dolaska korisnika na web-stranice, kako bi zapamtili vaše preferencije s ciljem poboljšanja i pružanja personaliziranog korisničkog iskustva. Koristimo Google i Facebook analitičke kolačiće kako bismo pratili s kojih nam stranica korisnici dolaze i kretanje korisnika po stranicama, plasirali personalizirani sadržaj i poboljšali kvalitetu web-stranica i usluga te kako bismo bolje razumjeli potrebe korisnika i sukladno tome unaprijedili usluge i funkcionalnosti naših web-stranica. Analitički kolačići omogućuju nam da vidimo agregirane demografske podatke posjetitelja – njihove dobne skupine i mjesta iz kojih dolaze.

Kako ukloniti ili zabraniti postavljanje kolačića?

Kolačiće možete ukloniti brisanjem, a upute kako zabraniti postavljanje kolačića za najčešće preglednike možete naći na sljedećim poveznicama:

Odbijete li naše kolačiće, neke funkcije i pogodnosti naših stranica možda neće raditi kako treba.

Što je s društvenim mrežama?

Na našoj stranici možemo vam ponuditi i značajke društvenih mreža koje omogućavaju dijeljenje osobnih podataka na društvenim mrežama. Stoga vas molimo da se upoznate s pravilima o zaštiti osobnih podataka koja se primjenjuju na stranicama drugog portala ili društvenoj mreži odnosno od strane trećih osoba jer mi za isto ne snosimo nikakvu odgovornost niti bilo kakve podatke sa istima razmjenjujemo.

Internetske stranice drugih kompanija

Na našim stranicama povremeno ćete naići na internetske poveznice na stranice drugih kompanija koje nisu u kontroli LetsGrow Studio. LetsGrow Studio ni u kojem slučaju nije odgovoran za sadržaj i postupke drugih kompanija. Poveznice ne predstavljaju sponzorstvo niti povezivanje s tim kompanijama.

Što je sa zaštitom djece na internetu?

Naša web stranica nije namijenjena djeci no, svakako nema niti sadržaj koji bi mogao privući djecu te stoga ne namjeravamo ni u kojem slučaju prikupljati podatke djece mlađe od 16 godina.

Koja je svrha obrade podataka?

Obrade osobnih podataka koje provodimo vezane su uz pružanje usluga i informacija o našim uslugama. Osobne podatke u obradama koristimo kako bismo ispunili svoje ugovorne obveze – pružili usluge savjetovanja, edukacije, izvršili i poboljšali tečajeve i edukacijske programe, poboljšali sigurnost, otkrili, spriječili ili, na neki drugi način, detektirali prijevaru, nezakonita djela ili tehničke probleme te ispunili svoje zakonske obveze. Isto tako osobne podatke koristimo u komunikaciji s vama i to kako bismo odgovorili na upite u vezi usluga i dostavili korisne podatke ili tražene informacije.

Svi osobni podaci kupaca / dobavljača koji se prikupljaju i obrađuju mogu se brisati iz obrade na Vaš zahtjev osim ukoliko postoji zakonska obaveza ili legitimni interes (npr. sudski spor) za vremenski dulju pohranu. Osobni podaci koji više nisu potrebni uništavaju se na siguran način.

Koji su temelji prikupljanja/ obrade podataka?

Osobne podatke prikupljamo temeljem zakonskih obaveza u svrhu sklapanja ugovora o uslugama za savjetovanje, edukacije, praćenje prisutnosti na edukacijama te kreiranje računa, potvrda o prisustvovanju i certifikata. Isto tako, koristimo ih za ispunjavanje ugovornih obaveza pri edukacijama, savjetovanjima, projektima i drugim ugovorenim uslugama. Temeljem vaših privola prikupljamo osobne podatke koje koristimo u svrhu informiranja o našim poslovnim aktivnostima na više načina – od slanja newslettera, odgovora na vaša pitanja do informacija o savjetovanjima i edukacijama za koje ste iskazali interes.

Koliko dugo čuvamo vaše osobne podatke

Rokovi pohrane vaših osobnih podataka ovise o sljedećim čimbenicima: vremenu potrebnom da bismo izvršili uslugu, te vremenskom rasponu na koji nas obvezuje naš pravni okvir, provođenje ugovora ili potreba da se riješe sporovi. Također, Vaše osobne podatke prikupljene privolom pohraniti ćemo i obrađivati do roka naznačenog kod prikupljanja ili do povlačenja privole.

Kome dostavljamo vaše osobne podatke?

Vaše podatke, uključujući i e-mail adresu, nećemo dijeliti s trećim osobama, osim u sljedećim situacijama:

  • Uz vaš pristanak;
  • Ispunjenje zakonske obveze;
  • U slučaju zaštite prava, vlasništva ili sigurnosti LetsGrow Studio, uključujući i sprječavanje, otkrivanje, istragu ili kazneni progon zbog napada na naše stranice.

Zašto LetsGrow Studio obrađuje osobne podatke i tko ima pristup?

Obrada osobnih podataka nužna je kako bi pružili korisnicima tražene informacije i usluge. Pristup vašim osobnim podacima imaju djelatnici LetsGrow Studio.

Kako možete ostvariti svoja prava, poput prava na pristup ili ispravak svojih podataka?

Imate pravo zatražiti pristup osobnim informacijama koje posjedujemo ili prikupljamo o vama. Kao odgovor na zahtjev za pristup podacima nećemo vam dostaviti sljedeće vrste podataka: informacije o drugim osobama, mišljenja dana u povjerenju, ponovljene zahtjeve ili povlaštene informacije. Također mogu biti izuzete ostale vrste informacija u skladu sa zakonima o zaštiti podataka.

Imate pravo zatražiti ispravak neispravnih podataka. Također nas možete zatražiti i brisanje osobnih podataka koje posjedujemo o Vama e-mailom na info@letsgrow-studio.hr  

ili pismenim putem na sljedeću adresu:

LetsGrow Studio, obrt za usluge
Ulica Gustava Krkleca 2
10090 Zagreb

Za sve dodatne informacije možete nas kontaktirati putem web stranica, telefonski ili pismeno na adresu.

Odredbe ovih Pravila mogu se s vremena na vrijeme mijenjati. Svaku izmjenu koju naknadno unesemo u ova Pravila objaviti ćemo na ovoj Internetskoj stranici.

Listopad, 2022