logo letsgrow studio
Studio za poslovno savjetovanje i osobni razvoj by TAMARA PERUŠIĆ

Poslovne usluge

Organizatorica poslovanja

virtualni asistent

Ako ste zaposleni/a poduzetnik/ca koji traži pouzdanu i učinkovitu podršku pri ispunjenju vaših poslovnih zadataka, na pravom ste mjestu. Kao profesionalna i svestrana organizatorica poslovanja, ovdje sam da vam pružim vrhunsku podršku preuzimajući od vas poslove organizacije kojima se ne stignete baviti, kako bi se vi mogli usredotočiti na ključne zadatke u vašem biznisu.

Zahvaljujući svom bogatom radnom iskustvu i profesionalnom usavršavanju, u mogućnosti sam vam ponuditi operativnu, tehničku i marketinšku podršku.

Uložite u uspjeh svoje tvrtke angažiranjem organizatorice poslovanja! Surađujmo kako bismo standardizirali vaše poslovne procedure i postigli vaše poslovne ciljeve!

Izrada web stranica i podešavanje newslettera

izrada web stranica i podešavanje newslettera

Dizajn web stranice je ključni faktor koji utječe na korisničko iskustvo, konverzije i ukupni uspjeh vaše online prisutnosti. Stranice moraju biti jednostavne za korištenje i pregledne kako bi zadržali pažnju vaših posjetilaca. Također moraju imati responzivan dizajn, što znači da su pregledne na različitim uređajima (računalima, mobitelima, tabletima) i format prilagođavaju ekranu. Osim toga moraju biti vizualno privlačne i imati kvalitetan sadržaj.

Newsletter kampanje su važan aspekt digitalnog marketinga. Newsletter je posebno oblikovan e-mail sa relevantnim sadržajem i informacijama, koji se redovno šalje ciljnoj publici. Ova vrsta kampanje može biti vrlo efikasna za stvaranje i održavanje odnosa s klijentima, promoviranje novosti, proizvoda ili usluga, te angažiranje publike.

Analiza procesa poslovanja i izrada standardnih operativnih procedura

savjetovanje o procesima

Holističkom analizom utvrđujem postoje li nedostaci u procesima, postoje li napisane radne upute i jesu li jasne svim sudionicima u procesu. Postoje li dijelovi procesa koji se mogu ubrzati s ciljem skraćivanja rada u nekim dijelovima procesa, osiguranja veće točnosti podataka, a time i smanjivanja troškova.

Prvi korak je inicijalni razgovor sa vlasnikom biznisa, a potom radim detaljnu analizu svakodnevnih poslova. Razgovaram sa svim sudionicima u procesu i analiziram svaki radni korak. Rezultat toga su standardne operativne procedure.

Razmatram mogućnosti ubrzanja pojedinih dijelova procesa uvođenjem informatičkih rješenja.

Projektni Menadžer/ Scrum Master

upravljanje projektima

Upravljanje projektima je korištenje specifičnih znanja, vještina, alata i tehnika kako bi se isporučilo nešto što je vrijedno ljudima.

Moj zadatak kao voditeljice projekata je pokrenuti, provesti i dovršiti IT projekte koristeći svoju stručnost u upravljanju projektima. Zahvaljujući znanjima i vještina koje sam stjecala i koristila u radu zadnjih 15 godina, pristupam svakom zadatku na jedinstven i strateški način. Ovisno o preferencijama biznisa, projekte vodim na tradicionalan način (engl. waterfall) ili agilan način zahvaljući četverogodišnjem iskustvu rada kao Scrum Master.