logo letsgrow studio
Studio za poslovno savjetovanje i osobni razvoj by TAMARA PERUŠIĆ

Newsletter kampanje

Cijene za Newsletter kampanje

Cijene za Newsletter kampanje mogu varirati ovisno o vašim specifičnim potrebama. U ponudi je paket usluga kao i pojedinačne cijene.

Što znači vođenje Newsletter kampanje?

Vođenje Newsletter kampanje je jedan važan aspekt digitalnog marketinga. Newsletter je posebno oblikovan e-mail sa relevantnim sadržajem i informacijama, koji se redovno šalje ciljnoj publici. Ova vrsta kampanje može biti vrlo efikasna za stvaranje i održavanje odnosa s klijentima, promoviranje novosti, proizvoda ili usluga, te angažiranje publike.

Koliko često slati kampanje?

Učestalost slanja newslettera može značajno varirati u zavisnosti od vrste vašeg poslovanja, ciljeva newslettera, karakteristika ciljne publike i prirode sadržaja koji se šalje. Ne postoji univerzalni odgovor koliko bi često trebalo slati newsletter jer on zavisi od konkretnih okolnosti i strategije kompanije. Najčešća praksa je jedanput tjedno. Za slanje sadržaja više od jedanput tjedno treba razmotriti potrebu publike. Ako je sadržaj relevantan i vrijedan publici koji donosi korisne informacije, savjete, vodiče i ekskluzivne ponude, tada će pretplatnici vjerojatnije biti voljni češće primati newsletter. Međutim ako se sastoji samo do promotivnih ponuda, takav newsletter može iritirati pretplatnike i potaknuti ih da se odjave sa vaše liste. Ukoliko planirate samo takve newslettere, preporuka je da isprobate različite dinamike slanja (jedanput tjedno, jednom u dva tjedna ili jednom mjesečno) i vidite koja je najbolja za vašu publiku.

Paket vođenja kampanje

vođenje newsletter kampanje

Ukoliko imate specifične potrebe koje nisu obuhvaćene ovim paketom, javite se da vam složim ponudu po mjeri ili ugovorite usluge po pojedinačnim cijenama.

Pojedinačne cijene za Newsletter kampanje

Naziv uslugeCijena usluge
Pisanje sadržaja za newsletter25 €
(188,36 kn)
Dizajn i usuglašavanje newslettera + izrada predloška35€
(263,71 kn)
Slanje newslettera5€
(37,67 kn)
Implementacija newslettera i integracija s web stranicom
uključena automatizacija (mail dobrodošlice) i izrada pop-up forme
120 €
(904,14 kn)
Jednokratno ažuriranje i čišćenje liste korisnika10€
(75,35 kn)