logo letsgrow studio
Studio za poslovno savjetovanje i osobni razvoj by TAMARA PERUŠIĆ

Holizam

Holistički pristup

Holizam je koncept koji je primjenjiv u različitim područjima života.

U holističkom pristupu fokus je na razmatranju cijelog sustava ili konteksta, a ne samo pojedinačnih dijelova. Razumijevajući važnost holističkog pristupa, primjenjujem ga u svakom dijelu svog poslovanja i kroz svaku moju uslugu. Uzimam u obzir različite čimbenike poput okoliša u kojem živimo, društvo u kojem živimo, životni stil, prehrana, emocionalno, duhovno i mentalno stanje te kakvi su općenito pogledi na svijet.

Principi prema kojima poslujem


Prioritet mi je dobrobit svih mojih suradnika. To uključuje zadovoljstvo i potrebe kupaca, interese zajednice i održivost okoliša.

Zagovaram etičke prakse što znači da razmatram etičke implikacije mojih odluka i postupaka, pravedno postupam prema svima sa kojima surađujem i provodim odgovorne ekološke prakse.

Usmjerena sam na dugoročnu održivost, a ne kratkoročnu dobit.

Moj cilj je smanjiti utjecaj na okoliš i provodim održive prakse gdje god je u mojim mogućnostima kao što su recikliranje, energetska učinkovitost i smanjenje otpada. Podržavam ekološke inicijative. Surađujem sa lokalnim zajednicama, podupirem lokalne dobrotvorne organizacije, sudjelujem u događajima u zajednici i doprinosim općoj dobrobiti zajednice.

Cijenim inovativnosti i prilagodljivost. Uvijek tražim nove kreativne načine rješavanja problema i zadovoljavanja rastućih potreba svojih klijenata.

.

holizam i održivost
održivost

Pitanja održivosti i holističkog zdravlja

Otkud interes za holizam? Više od 15 godina bavim se temama održivosti i holističkog zdravlja. Kao dijete sam bila dosta boležljiva, a s godinama se lista tegoba samo povećavala. Mučile su me različite alergije zbog kojih nisam mogla disati, koža mi je reagirala na uobičajene proizvode u kućanstvu, a i popis hrane koju ne smijem jesti je samo rastao. Dijagnosticiran mi je sindrom iritabilnih crijeva i povremeno sam imala napadaje panike. Lječnici obiteljske prakse lječili su simptome, ali ne i uzroke, pa smo se vrtili u krug.

Tada sam odlučila tražiti odgovore i istraživati prirodne metode lječenja. Prošla sam niz edukacija vezanih uz holističko zdravlje i počela se okruživati ljudima koji se bave holističkim zdravljem. Posjedujem diplomu Napredne aromaterapije (Advanced Aromatheraphy Diploma), diplomu Holističke izrade biljnih proizvoda (Holistic Herbal Product Making Diploma), Feng Shui Diploma i drugo.

Danas su moji nalazi odlični zahvaljujući svemu što sam do sada naučila, medicini iz prirode i holističkoj lječnici koja mi je pomagala na mom putu transformacije. 

holističko zdravlje
holističko zdravlje

Sve moje usluge su holističke

Usluge virtualnog organizatora

virtualni asistent

Holistička usluga virtualnog organizatora obuhvaća cjelovit pristup pružanju virtualne asistencije, a koji nadilazi puko odrađivanje i rješavanje pojedinačnih zadataka.  U obzir uzimam šire potrebe i dobrobit mojih klijenata dok se bavim njihovim profesionalnim i osobnim zahtjevima.  Usluge su prilagođene jedinstvenim potrebama i preferencijama svakog mog klijenta. Odvajam vrijeme kako bih upoznala klijenta i razumjela klijentove ciljeve, vrijednosti i izazove.

Izrada web stranica

wordpress web developer

Holistička izrada web stranica odnosi se na sveobuhvatan pristup klijentovoj web stranici, gdje se ne bavim samo pojedinačnim komponentama već i njihovim međusobnim odnosima i utjecajem na cjelokupno korisničko iskustvo. Sve počinje od dubljeg razumijevanja ciljane publike i njihovih potreba. Dizajn je usmjeren na stvaranje korisničkog iskustva koje zadovoljava preferencije i očekivanja korisnika. Vodi se računa o responzivnosti i pristupačnosti. Brzina i izvedba web stranice su kritične kako bi se osiguralo brzo učitavanje i interakcija s korisnicima. Vodi se računa o skalabilnosti, da se mogu prilagoditi budućem rastu i promjenama. Sa punom pažnjom slušam klijente kako bi stranica bila odraz njihovih preferencija i kontinuirano poboljšavam pridržavajući se najboljih praksi.

Suradnje i preporuke holističkih centara

Maja-Petrinic-holisticki-terapeut-768x512

Maya centar je holistički centar u vlasništvu svestrane Maje Petrinić koja pomaže klijentima poboljšati kvalitetu života, te postići maksimalnu fizičku, emocionalnu i energetsku ravnotežu.

Maja je multistrastvena osoba.

Kao partner Maya centra, klijenti LetsGrow Studio imaju -20 % popusta na uslugu po izboru.

Maya centar poklon bon

Centar art terapije i kreativnosti vodi kreativna Vesna Filaković koja pomoću art terapije pomaže klijentima u radu s ljudskim emocijama.

Vesna kaže da je Art terapija likovna terapija. To je oblik psihoterapije koji koristi u radu sve oblike likovne umjetnosti odnosno vizualne umjetnosti. To uključuje crtanje, slikanje, modeliranje, kolažiranje, a važan dio rada je i rad s fotografijom (fototerapija) te videom (video terapija). U radu koristi i asocijativne karte, na kojima se nalaze umjetničke fotografije. Cilj svega toga nije umjetnost sama po sebi, nego rad na ljudskim emocijama. Umjetnost i kreativnost za to su savršeni medij.

Vesna radi u Splitu, a usluge nudi uživo i online. Više o uslugama saznajte niže

Moj blog – holizam i održivost

Održivost kod kuće

Održivost kod kuće možemo povećati na način da budemo energetski učinkoviti. Energetska učinkovitost odnosi se na korištenje tehnologija, praksi i strategija dizajna koje…

Održiva potrošnja

Održiva potrošnja odnosi se na korištenje dobara i usluga koje zadovoljavaju osnovne potrebe i donose bolju kvalitetu života. Na taj način se minimizira…

Učitaj još