logo letsgrow studio
Studio za poslovno savjetovanje i osobni razvoj by TAMARA PERUŠIĆ

Tehničko održavanje web stranice

Biznis

Zašto mi treba tehničko održavanje web stranice?

Tehničko održavanje web stranice je poželjno pa čak i nužno ugovoriti za svaku profesionalnu web stranicu.

Odlučili ste prezentirati svoje proizvode i usluge putem web stranice, ona vam je važna za vaš biznis, no tehničko održavanje vam je nepotreban trošak?

Razmislite još jedanput. Navest ću nekoliko ključnih razloga zašto je važno ugovoriti tehničko održavanje:

Osiguravate funkcionalnost stranice

Redovito tehničko održavanje osigurava ispravno funkcioniranje vaše web stranice. To uključuje provjeru neispravnih veza, rješavanje greški i problema koje bi mogle poremetiti korisničko iskustvo.

Sigurnost stranice

Web stranice su ranjive na cyber prijetnje i napade. Tehničko održavanje uključuje sigurnosna ažuriranja i zakrpe za zaštitu od ranjivosti.

Bolji rad stranice

Redovito održavanje može poboljšati brzinu i ukupnu izvedbu vaše web stranice. Ovo je bitno za zadržavanje posjetitelja i pružanje pozitivnog korisničkog iskustva.

Poboljšani SEO

Tražilice favoriziraju dobro održavane web stranice. Tehničko održavanje može pomoći u optimizaciji sadržaja, osiguravanju ispravnog indeksiranja i poboljšanju SEO-a, što je vrijedno za bolje rangiranje i vidljivost stranice.

Kompatibilnost s preglednicima i uređajima

Preglednici i uređaji se s vremenom razvijaju. Tehničko održavanje osigurava da vaša web stranica ostane kompatibilna s najnovijim preglednicima i uređajima, i na taj način se sprječavaju problemi s prikazom. To je ključno za marketing jer želite da vaša web stranica dopre do najšire publike.

Ažuriranje sadržaja

Ovisno o potrebama vašeg biznisa, možda imate potrebu često ažurirati svoju web stranicu novim sadržajem ili promocijama. Tehničko održavanje osigurava da su ova ažuriranja dobro integrirana i da dizajn web stranice ostaje kohezivan.

Povjerenje korisnika

Dobro održavana web stranica ulijeva povjerenje posjetitelja. Ovo je posebno važno za marketing, jer je povjerenje ključni faktor u pretvaranju posjetitelja u kupce.

Sigurnosno kopiranje i oporavak

Tehničko održavanje uključuje redovite sigurnosne kopije, koje su ključne za oporavak od katastrofe. Mogu se dogoditi nesreće, kvarovi poslužitelja ili gubitak podataka, a sigurnosna kopija je ključna za sprječavanje gubitka podataka.

tehničko web održavanje

Isplati li se plaćati tehničko održavanje?

Zanemarivanje i ne pridavanje važnosti tehničkom održavanju može dovesti do većih problema, čije rješavanje može biti jako skupo.

Redovito održavanje je isplativ način za sprječavanje većih problema.

Želite li da vam stranica bude po P.S.-u? Pogledajte ponudu paketa mojih usluga tehničkog održavanja.

Ukoliko imate specifične potrebe javite se da vam napravim ponudu.

Podijelite članak